Prometna nesreća na području Poreča: Motoristi, oprez!

Slika /2018/prometna nesreća motor2.jpg

Na području Poreča danas se dogodila prometna nesreća te policija upozorava sudionike u prometu, pogotovo motocikliste, da povećaju oprez

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila  danas oko 12.50 sati na cesti između Stancije Vodopija i Červara teško je ozlijeđen motociklist. Prema prvim informacijama s mjesta događaja, motociklist se sudario s osobnim vozilom. Zbog teških ozljeda vozač moticikla prevezen je u OB Pula.

Od 13.30 sati cesta D-75 zatvorena je za sav promet između kružnih tokova Bašarinka i Stancija Vodopija poradi obavljanja očevida.


Dolaskom povoljnih vremenskih prilika, na našim prometnicama povećava se broj motocikala i mopeda te stoga savjetujemo vozače ostalih skupina vozila da obrate pozornost na njih jer su često neuočljivi ili se vrlo kasno uoče. Vozače mopeda i motocikala savjetujemo da provjere tehničku ispravnost uređaja na svojim vozilima te da koriste zaštitnu opremu kako bi sačuvali svoje zdravlje, da prilagode brzinu vožnje uvjetima na cesti , da ne upravljaju motorima ako su umorni ili pod utjecajem alkohola ili droga te da kontroliraju svoje ponašanje i strast za vožnjom, odnosno da ne ispituju i ne dokazuju mogućnosti svog mopeda ili motocikla.
 

 

Stranica