Pronađen vozač koji je teško ozlijedio pješakinju pa pobjegao

Slika /2018/policija natpis2.jpg

Zbog kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći protiv muškarca se podnosi kaznena prijava

Foto: Ilustracija

Nakon što je policija o događaju izvijestila javnost, u prostorije policijske postaje Poreč-Parenzo  jučer je pristupio 46-godišnjji hrvatski državljanin koji je automobilom Opel, pulske registarske oznake, udario u 42-godišnju njemačku državljanku te se udaljio bez da joj je pružio pomoć. Ozlijeđenoj ženi pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju.

Naime, prometna nesreća se dogodila 11. srpnja oko 19.20 sati na županijskoj cesti Višnjan-Tar, kada je 46-godišnjak upravljao automobilom Opel, iz smjera Višnjana prema Taru te je  nedaleko mjesta Rojci prednjim dijelom automobila udario u pješakinju koja je prelazila kolnik na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza. 

Protiv muškarca se zbog kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu te nepružanje pomoći nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.
 

Stranica