Provalio u kuću pa zaspao

Slika PU_I/policajac03.jpg

Umaška i Bujska policija su provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom iz Rovinja utvrdili osnove sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, pokušaj teške krađe i pokušaj teške krađe provaljivanjem.

Foto: Ilustracija 

Umaška i Bujska policija su  provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom iz Rovinja utvrdili osnove sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, pokušaj teške krađe i pokušaj teške krađe provaljivanjem.

Naime, mladić je  10. srpnja oko 17,30 sati  u turističkom naselju u Mojmirskoj ulici u Bašaniji obio terasna  vrata hotelske sobe iz koje nije ništa otuđio  jer je u tom trenutku u sobu ušao gost hotela. Nakon toga je u istom turističkom naselju ukrao bicikl Focus koji se nalazio nezaključan pored bungalova u kojem je smješten 53-godišnji slovenski državljanin.

Mladić se potom ukradenim biciklom  iz Umaga odvezao do mjesta  Sv. Elena kraj Oprtlja gdje je  u jutarnjim satima 11. srpnja provalio u vikendicu,  ušao u unutrašnjost i zaspao. Nedugo nakon toga  zatekao ga vlasnik, 70-godišnjak iz Buzeta, koji je mladića zadržao do dolaska policije.

Protiv njega se Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu  podnosi  kaznena prijava.



Stranica