Pulska policija razriješila niz kaznenih djela

Slika /2018/arena i policija2.jpg

U pritvorsku jedinicu PU istarske policija je privela muškarca koji je provaljivao u vozila i krao bicikle

Foto: Ilustracija
 
Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio dva kaznena djela krađe i četiri kaznenih djela teške krađe, od čega jedno u pokušaju.

Muškarca se sumnjiči da je u noći sa 16. na 17. travnja u Ulici Mate Balote  iz hodnika zgrade otuđio dva bicikla, čime je oštetio dvojicu muškaraca u dobi od 42 i 18 godina za nekoliko tisuća kuna. Također ga se sumnjiči da je u periodu od 24. do 26. svibnja u Gervaisovoj ulici provalio u teretno vozilo Iveco, pulske registracijske oznake, iz kojeg je otuđio motornu pilu i brusilicu, čime je oštetio pravnu osobu iz Pule za nekoliko tisuća kuna. U istoj je ulici provalio u automobil Renault, pulske registracijske oznake, u vlasništvu 30-godišnjakinje, iz čije unutrašnjosti nije ništa otuđio. Potom ga se sumnjiči da je u De Franceschijevoj ulici u Puli provalio u automobil Volvo, talijanske registracijske oznake, iz kojeg je otuđio torbicu s novcem, mobitelom i drugim predmetima, čime je oštetio 68-godišnjeg talijanskog državljanina za nekoliko tisuća kuna. Također, u Coceichevoj ulici provalio je u automobil Toyota, pulske registracijske oznake te iz njega otuđio novčanik s novcem, osobnim ispravama, bankovnim karticama, čime je oštetio 51-godišnjaka za više stotina kuna.

Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u večernjim satima 12. lipnja priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Stranica