Pulski policajci pomogli turistima i ugasili požar u apartmanu

Slika /2018/arena i policija2.jpg

Turisti iz Italije mogu dalje mirno nastaviti s ljetovanje, s obzirom da su hrvatski policajci još jednom pokazali da se na njih može računati u bilo kakvoj nevolji

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Pula-Pola jučer su imali nesvakidašnju intervenciju pa su tako pomogli talijanskim turistima u gašenju požara u apartmanu.

Dvojica mladih policajaca prolazili su oko 19.30 sati vozilom Ulicom dubrovačke bratovštine, kada ih je zaustavila talijanska državljanka i rekla da unutar apartmana gore električne instalacije.

Policijski službenici odmah su iz policijskog vozila izvadili aparat za gašenje požara te je jedan od njih počeo gasiti požar, dok je drugi obavijestio operativno dežurstvo policijske postaje radi pozivanja vatrogasaca.

Mladi policajac, koji tek nedavno dobio policijsku značku, uspio je ugasiti požar koji je izbio zbog kratkog spoja u kutiji s osiguračima te je stanje ubrzo stavljeno pod kontrolu.

Turisti iz Italije mogu dalje mirno nastaviti s ljetovanje, s obzirom da su hrvatski policajci još jednom pokazali da se na njih može računati u bilo kakvoj nevolji.
 

Pisane vijesti