Putnici ispali iz prikolice traktora

Slika /2018/traka policija4.JPG

Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti nastanka prometne nesreće

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 10.35 sati u Prtlogu, ozlijeđeno je 16 osoba. 

Policijski službenici obavili su očevid na mjestu nesreće te su utvrdili da se nesreća dogodila kada je maloljetnik maloljetnik, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, upravljao traktorom, pulske registracijske oznake, na koji je bila pridodana prikolica, također pulske registracijske oznake. Dolaskom do oštrog zavoja i nizbrdice, vozač je iz zasad neutvrđenog razloga prešao na suprotnu stranu kolnika, a potom je traktor izašao izvan kolnika i nastavio kretanje prema naprijed, nakon čega je probio zaštitnu ogradu i sletio niz padinu. Pritom se prikolica odvojila od traktora i prevrnula, a 15 putnika ispalo je iz prikolice i zadobilo ozljede. 

Osim putnika, ozljede je zadobio i maloljetnik koji je upravljao traktorom, a svima je liječnička pomoć pružena na mjestu događaja, nakon čega je 14 osoba medicinski zabrinuto u pulskoj bolnici, a dvije osobe prevezene su u riječku bolnicu. Težina njihovih ozljeda zasad nije poznata. 

Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja. 


NADOPUNA INFORMACIJE: Policija je 27. svibnja zaprimila obavijesti zdravstvenih ustanova da su zasad ozljede triju osoba okvalificirane kao teže.
 

Priopćenja