Skakali po automobilu pa prijetili vlasniku i napali ga

Slika /2018/policija mračna.JPG

Policijski službenici priveli su osumnjičene pritvorskom nadzorniku radi sumnje da su počinili kaznena djela

Foto: Ilustracija
 
Porečka je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda (u pokušaju) te da je zajedno s 19-godišnjakom počinio i kaznena djela oštećenje tuđe stvari i prijetnja.
 
Dvojicu mladića se sumnjiči da su 12. rujna oko 00.50 sati ispred stambene zgrade u Ulici Agava u  Červar Portu skakali na automobil BMW, pulske registracijske oznake, pri čemu su oštetili retrovizore i poklopac motora. U trenutku kada ih je 20-godišnji vlasnik automobila upozorio na ponašanje, počeli su mu prijetiti smrću te ga je 21-godišnjak u međusobnom fizičkom sukobu ozlijedio, dok je 19-godišnjak cijelo vrijeme mahao pištoljem. U događaju je 20-godišnjak lakše ozlijeđen.
 
Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 21-godišnjak i 19-godišnjak su jutros privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske radi sumnje da su počinili kaznena djela. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, policija će protiv 19-godišnjaka pokrenuti prekršajni postupak.

Stranica