Sletio s ceste

Slika PU_I/vijesti/2013/prometna nesreća, očevid.JPG

Prilikom slijetanja vozila s ceste u mjestu Štifanići, 29. studenoga oko 15.55 sati, smrtno je stradao 85-godišnji muškarac.

Foto: Ilustracija 

Prilikom slijetanja vozila s ceste u mjestu Štifanići,  29. studenoga oko 15.55 sati, smrtno je stradao 85-godišnji muškarac.

Naime, 85-godišnjak je upravljao automobilom Renault, pulske registarske oznake, kolnikom županijske ceste Baderna – Sv. Lovreč.  Kod raskrižja za mjesto St. Bankovi dvori, iz neutvrđenog razloga, vozilo je izletjelo s kolnika na travnatu površinu, gdje je udarilo u stup prometnog putokaza i deblo stabla, a potom se zaustavilo u gustom raslinju. U navedenom događaju je smrtno stradao 85-godišnjak, a s obzirom da se nije mogao utvrditi uzrok smrti, njegovo tijelo prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije.

Policijski službenici su zajedno s nadležnom državnom odvjetnicom obavili očevid na mjestu događaja, a za vrijeme trajanja očevida, županijska cesta je na dionici od raskrižja za Štifaniće do  raskrižja za Čehiće bila zatvorena za sav promet od 16.45 do 19.25 sati.



Stranica