Smrtno stradao u prometnoj nesreći

Slika PU_I/vijesti/2017/policija mračna rotirke.jpg

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 29. rujna oko 18.20 sati na području Pazina, jedna je osoba smrtno stradala. Nesreća se dogodila kada je 64-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 2.26 promila, upravljao traktorom Massey Ferguson, pulske registarske oznake kojem je bila pridodana prikolica, kolnikom

Foto: Ilustracija  

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 29. rujna oko 18.20 sati na području Pazina, jedna je osoba smrtno stradala. Nesreća se dogodila kada je 64-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 2.26 promila, upravljao  traktorom Massey Ferguson, pulske registarske oznake kojem je bila pridodana prikolica, kolnikom županijske ceste 5046, iz smjera Pazina u smjeru Cerovlja. Kod izlaza iz mjesta Pazinski Novaki, vozač je prilikom skretanja u lijevo, oduzeo prednost prolaska motociklu Moto Guzzi, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak.  Motocikl je u kočenju udario u bočni dio prikolice, pri čemu je motociklist zajedno s motociklom pao na kolnik.

Ozlijeđeni motociklist  je zbog zadobivenih ozljeda, tijekom prijevoza u KBC Rijeka, oko 18.50 sati, preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći. Protiv vozača traktora se zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku .



Stranica