Stradali u prometnoj nesreći kraj Labina

Slika PU_I/vijesti/2013/policija natpis na autu.bmp

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 20. ožujka oko 11,10 sati na području Labina jedna je osoba teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Foto: Ilustracija  

U  prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 20. ožujka  oko 11,10 sati na području Labina jedna je osoba teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 53-godišnjak s područja Labina upravljao automobilom Citroen Xsara,  pulskih registracijskih oznaka,  kolnikom državne ceste,  iz smjera Rijeke u smjeru Pule.  Dolaskom do skretanja za naselje Krapan, vozač je  prilikom skretanja u lijevo, oduzeo prednost , te se sudario s automobilom Fiat Stilo,  pulskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 51-godišnjak iz Raše.

Stradalima u nesreći pružena je medicinska pomoć u OB Pula gdje su vozaču Citroena i 26-godišnjoj putnici iz Fiata utvrđene lakše, a  49-godišnjoj putnici iz Fiata  utvrđene su  teške ozljede.

 Protiv vozača Citroena podnosi se  kaznena prijava zbog kaznenog djela  Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.                                             



Stranica