Stradali u prometnoj nesreći kraj Pazina

Slika PU_I/policija05.jpg

Jučer, 1. travnja oko 20,50 sati se na području Pazina dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže, a tri lakše ozlijeđene.

 Foto: Ilustracija 

Jučer,  1. travnja oko 20,50 sati se na području Pazina dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže, a tri lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak iz Pule upravljao automobilom Citroen, pulskih registracijskih oznaka, kolnikom lokalne ceste Lindarski križ- Katun Lindarski. Izlaskom iz desnog oštrog zavoja,  150 metara prije mjesta Katun Lindarski, mladić je zbog neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola 0,91 g/kg,  sletio van kolnika. Nakon slijetanja, automobil se vratio na lijevu prometnu traku i ponovno sletio van kolnika, prvo na betonski zid, pa na zemljanu površinu gdje se višestruko prevrnuo.

Prilikom prevrtanja, iz automobila je ispao putnik 21-godišnjak iz Pule koji je zbog zadobivenih teških ozljeda zadržan na liječenju u OB Pula, dok su vozač i dvije putnice, Puljanke u dobi od 21 i 22 godine,  lakše ozlijeđeni.

Protiv vozača se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica