Stradali u prometnoj nesreći kraj Poreča

Slika PU_I/auto_policija04.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 10. srpnja oko 13,15 sati na području Poreča jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 30-godišnjak iz Poreča upravljao teretnim automobilom Peugeot, zagrebačkih registracijskih oznaka iz smjera Baderne u smjeru Višnjana.

 Foto: Ilustracija 

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 10. srpnja oko 13,15 sati na području Poreča jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 30-godišnjak iz Poreča upravljao teretnim automobilom Peugeot, zagrebačkih registracijskih oznaka iz smjera Baderne u smjeru Višnjana. U desnom je zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i prednjim dijelom udario u prednji dio automobila Alfa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 65-godišnjak s područja Tinjana. U prometnoj nesreći vozač Alfe je teže ozlijeđen, a putnica, 53-godišnjakinja s područja Tinjana je lakše ozlijeđena. Oboje su zadržani na liječenju u OB Pula.

Zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće, protiv 30-godišnjaka se Općinskom državnom odvjetništvu u Puli podnosi kaznena prijava.



Stranica