Stradali u prometnoj nesreći na području Buzeta

Slika PU_I/auto_policija06.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 13. svibnja oko 20,45 sati na području Buzeta jedna je osoba teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Foto: Ilustracija 

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 13. svibnja oko 20,45 sati na području Buzeta jedna je osoba teže, a dvije  lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 56-godišnjakinja iz Pazina upravljala automobilom Toyota, pulskih registracijskih oznaka kolnikom državne ceste D44, iz smjera  Buzeta u smjeru Ponte Portona.

Prije odvojka za naselje Veli Mlun,  u blagom desnom zavoju vozačica je prešla na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim dijelom udarila u prednji dio automobila Citroen, pulskih registracijskih  kojim je iz suprotnog smjera upravljala 47-godišnjakinja iz Buzeta. Od siline udarca Toyota je sletjela izvan kolnika u odvodni kanal.

Ozlijeđenima u prometnoj nesreći pružena je medicinska pomoć u riječkoj bolnici, gdje je utvrđeno da je vozačica Toyote zadobila teške, a njezin suvozač 59-godišnjak iz Pazina i vozačica Citroena lakše ozljede.

Policijski službenici utvrđuju okolnosti prometne nesreće te će o utvrđenom proslijediti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu..



Stranica