Teška prometna nesreća u Puli

Slika PU_I///prometna nesreća drvo.jpg

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 16. svibnja, pola sata nakon ponoći, u Ulici Veruda u Puli, ozlijeđene su četiri osobe.

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 16. svibnja, pola sata nakon ponoći,  u Ulici Veruda u Puli, ozlijeđene su četiri osobe.

Nesreća se dogodila kada je 21-godišnjak iz Pule upravljao osobnim automobilom Honda Civic, pulskih registracijskih oznaka, kolnikom ulice Veruda. Ulaskom u blagi zavoj udesno, mladić je zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju udario u nogostup i kameno uzvišenje, nakon čega se vozilo prevrnulo na bočnu stranu i udarilo u stablo.

U nesreći su 21-godišnji vozač i maloljetni suvozač teško ozlijeđeni te su zadržani na liječenu u Općoj bolnici Pula, dok su još dvoje maloljetnih putnika iz vozila lakše ozlijeđeni te su pušteni na kućnu njegu.

Zbog obavljanja očevida, do 2.30 sati, promet kolnikom Veruda, od raskrižja s ulicom Ruže Petrović do Ulice Lungo Mare, bio je obustavljen te se odvijao okolnim ulicama. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv 21-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava.



Stranica