Teško ozlijeđen motociklist

Slika /2018/policija natpis4.JPG
Foto: Ilustracija

Jedna je osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18 sati na području Labina. Nesreća se dogodila kada je 23-godišnjakinja upravljala automobilom Kia, pulske registarske oznake, iz smjera Nedešćine u smjeru Šumbera. Vozačica se  u jednom trenutku automobilom nije kretala što bliže desnom rubu kolnika te je prešla na suprotnu stranu kolnika,  gdje je prednjim dijelom automobila udarila u bočni dio motocikla Yamaha, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera prije stjecanja prava na upravljanje upravljao maloljetni hrvatski državljanin, dok se na motociklu nalazila maloljetna putnica. 
U prometnoj nesreći vozač motocikla je teško, a njegova putnica lakše ozlijeđena te im je pomoć  pružena u riječkoj bolnici.

Protiv vozačice Kie se zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, dok se protiv maloljetnog motocikliste podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica