Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći kraj Buzeta

Slika PU_I/policija natpis3.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 2. studenog oko 17 sati na području Buzeta jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 60-godišnjak iz Rijeke upravljao automobilom Fiat, pulskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,39 g/kg, kolnikom državne ceste D201 prema lokalnoj cesti Žonti –Škuljari odnosno prema mjestu Žonti. Dolaskom kod mjesta Opatija, 60-godišnjak se u lijevom zavoju prilikom mimoilaženja odnosno ne držanja automobila što bliže desnom rubu kolnika sudario se s automobilom Murati, pulskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnjak s područja Buzeta . U nesreći je 28-godišnjak teže ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u riječkoj bolnici, dok je 60-godišnjak lakše ozlijeđen. Protiv 60-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.

Foto: Ilustracija  

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 2. studenog oko 17 sati na području Buzeta jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 60-godišnjak iz Rijeke upravljao automobilom Fiat, pulskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,39 g/kg, kolnikom državne ceste D201 iz smjera GP Požane prema lokalnoj cesti Žonti –Škuljari. Dolaskom do mjesta Opatija, 60-godišnjak se u lijevom zavoju prilikom mimoilaženja odnosno  ne držanja automobila što bliže desnom rubu kolnika sudario se s automobilom Maruti, pulskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnjak s područja Buzeta .

U nesreći je 28-godišnjak teže ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u riječkoj bolnici, dok je 60-godišnjak lakše ozlijeđen.

Protiv 60-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.



Stranica