Teško ozlijeđena u prometnoj nesreći

Slika PU_I/vijesti/2017/promet.JPG

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 3. kolovoza oko 14,35 sati, na županijskoj cesti 5119 Pomer-Medulinska cesta, teško je ozlijeđena 20-godišnja vozačica. 

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer, 3. kolovoza oko 14,35 sati, na županijskoj cesti 5119 Pomer-Medulinska cesta, teško je ozlijeđena 20-godišnja vozačica.

Nesreća se dogodila kada je 20-godišnjakinja upravljala automobilom Opel, pulske registarske oznake iz smjera Pomera prema Medulinskoj cesti. Ulaskom u desni zavoj, zbog neprilagođene brzine, izgubila je nadzor nad automobilom, prešla na lijevu stranu kolnika namijenjenog za promet vozila iz suprotnog smjera gdje se sudarila s automobilom BMW, njemačke registarske oznake, kojim je iz pravca Medulinske ceste upravljao 52-godišnji njemački državljanin.

Vozačica Opela je zbog zadobivenih teških ozljeda prevezena u pulsku bolnicu, a potom prebačena u KBC Rijeka. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 41-godišnja putnica iz Opela, 52-godišnji vozač BMW te troje putnika iz BMW, 46-godišnja njemačka državljanka, 68-godišnji hrvatski državljanin i maloljetni njemački državljanin.



Stranica