Teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u Puli

Slika PU_I/vijesti/2013/policijski auti.bmp

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 9. kolovoza oko 16 sati, na raskrižju Rizzijeve i Radićeve ulice u puli, teško je ozlijeđena jedna osoba.

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 9. kolovoza oko 16 sati, na raskrižju Rizzijeve i Radićeve ulice u Puli, teško je ozlijeđena jedna osoba.

Nesreća se dogodila kada je 43-godišnji državljanin Njemačke upravljao automobilom Megane Scenic, njemačkih nacionalnih oznaka, kolnikom Rizzijeve ulice. Dolaskom do raskrižja s Radićevom ulicom, muškarac je ušao s automobilom u raskrižje, bez da je prethodno propustio sva vozila, koja su se kretala cestom s prednošću prolaska. U tom je trenutku došlo do kontakta Meganea i automobila Daewoo Tico, pulskih registracijskih oznaka, kojim je Radićevom ulicom upravljala 57-godišnja Puljanka, nakon čega se Daewoo odbio i udario u automobil Citroen C4, austrijskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnji državljanin Austrije, a koji se nalazio zaustavljen na suprotnoj strani Rizzijeve ulice radi ulaska u raskrižje.

U nesreći je teško ozlijeđena 57-godišnja Puljanka, a radi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv 43-godišnjeg državljanina Njemačke podnosi se kaznena prijava u redovnom postupku.  



Stranica