Teško ozlijeđeni motociklisti na području Labina

Slika PU_I/vijesti/auto_policija06.jpg

Jedna je osoba teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila 30. lipnja oko 8.50 sati u Labinu. Nesreća se dogodila kada je 31-godišnjak upravljao motociklom Gillera, pulske registarske oznake, iz smjera Vineža u smjeru Velih Golji.

Foto: Ilustracija  

Jedna je osoba teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila 30. lipnja oko 8.50 sati u Labinu. Nesreća se dogodila kada je 31-godišnjak upravljao motociklom Gillera, pulske registarske oznake, iz smjera Vineža u smjeru  Velih Golji. Zbog neprilagođene brzine, vozač je  prešao na suprotnu stranu kolnika te se sudario s automobilom Škoda, pulske registarske oznake,  kojim je iz suprotnog smjera upravljao 68-godišnjak. U nesreći je vozač motocikla teže ozlijeđen  te je zadržan na liječenju u KBC Sušak. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv vozača motocikla podnosi se optužni prijedlog.

U prometnoj nesreći koja se dogodila 30. lipnja oko 10.45 sati na području Labina, jedna je osoba teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak  upravljao motociklom Yamaha, pulske registarske oznake, kolnikom ŽC 5081 (Labin-Sveta Marina), iz smjera Svete Marine u smjeru Labina. Zbog neprilagođene brzine, vozač je prednjim dijelom motocikla udario u zadnji dio automobila Citroen, pulske registarske oznake kojim je ispred njega upravljao 50-godišnjak. U nesreći je vozač motocikla teže ozlijeđen  te je zadržan u OB Pula.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv vozača motocikla podnosi se optužni prijedlog.



Stranica