Testiranje i razgovori (intervjui) za slobodna radna mjesta u PU istarskoj

Slika PU_I/policija zastava.JPG

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj (u daljnjem tekstu Povjerenstvo) u Policijskoj upravi istarskoj, imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-34999/6-14. od 23. svibnja 2014. godine, provodi postupak odabira kandidata za premještaj, nakon objave popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi istarskoj

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj (u daljnjem tekstu Povjerenstvo) u Policijskoj upravi istarskoj, imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-34999/6-14. od 23. svibnja 2014. godine, provodi postupak odabira kandidata za premještaj, nakon objave popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi istarskoj, koji je objavljen na internom portalu Ministarstva unutarnjih poslova 15. travnja 2014. godine, a temeljem članka 70. stavak 3. Zakona o policiji (Narodne novine broj: 34/2011 i 130/2012), u svezi sa člankom 7. Pravilnika o sadržaju i dostupnosti informacija o slobodnim radnim mjestima policijskih službenika te načinu objave popisa slobodnih radnih mjesta, sastavu i načinu rada Povjerenstva za odabir kandidata za premještaj (Narodne novine broj: 113/2012).

Povjerenstvo je, nakon utvrđivanja liste kandidata, donijelo odluku da je kandidate koji udovoljavaju formalnim uvjetima iz popisa slobodnih radnih mjesta za radno mjesto policijski službenik u Interventnoj jedinici policije Policijske uprave istarske potrebno uputiti na testiranje specijalne tjelesne osposobljenosti.

Testiranje će se održati u ponedjeljak,  9. lipnja 2014. godine u 9 satiu prostoru objekta Interventne jedinice policije, Policijske uprave istarske, Tršćanska 36, Pula (Mlin). O terminu testiranja kandidati će biti obaviješteni i osobno, telefonskim putem.

Na testiranje je potrebno ponijeti sportsku opremu. Kandidati su obvezni po dolasku na testiranje kod sebe imati identifikacijski dokument.

Testiranje specijalne tjelesne osposobljenosti za rad u Interventnoj jedinici policije provodit će osposobljeni policijski službenici te jedinice, te će rezultate bodovati od 0 do 10 kako bi se nakon razgovora s kandidatima mogla utvrditi konačna rang lista. Kandidati koji budu zadovoljili na testiranju specijalne tjelesne osposobljenosti, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru s povjerenstvom (Intervju).

Razgovoru s Povjerenstvom pristupit će i svi ostali kandidati  koji su podnijeli zamolbe za slobodna radna mjesta policijskih službenika i ispunjavaju formalne uvjete iz popisa slobodnih radnih mjesta, a koje nije bilo potrebno uputiti na testiranje.

Razgovori (intervjui)  s kandidatima obavljat će se 9. i 10. lipnja 2014. godine u PU istarskoj, Pula, Trg Republike 1, mala sala (III 3 kat). O datumu i terminu razgovora (intervjua), kandidati će biti obaviješteni i osobno, telefonskim putem.

Kandidati su obvezni po dolasku na razgovor kod sebe imati identifikacijski dokument. 

Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u dosadašnjem radu. Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.


Kandidati/kinje koji ne pristupe testiranju i razgovoru (intervjuu) ne smatraju se kandidatima za popunu radnih mjesta policijskih službenika.



Stranica