Tri prometne nesreće s materijalnom štetom, zbog ulja na kolniku

Slika PU_I/policija natpis5.JPG

Zbog ulja na kolniku su se tijekom jučerašnjeg dana na području Poreča dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Foto: Ilustracija  

Zbog ulja na kolniku su se tijekom jučerašnjeg dana na području Poreča dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Naime, jučer, 24. rujna oko 4,10 sati na ŽC 5002 Vrsar-Poreč dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom kada je 57-godišnjak iz Zagreba upravljao autobusom Autwarter, zagrebačkih registracijskih oznaka iz smjera Poreča prema Vrsaru. Kod skretanja za Mugebu, vozač je u desnom zavoju zbog neprilagođene brzine, prešao na suprotnu stranu kolnika, te prednjim dijelom udario u betonski rubnjak i prometni znak na suprotnoj strani kolnika.

U nesreći je iz autobusa iscurilo ulje i gorivo po kolniku, uslijed čega su se dogodile tri prometne nesreće. Prva nesreća se dogodila oko 6,15 sati, kada je 47-godišnjakinja izgubila nadzor nad automobilom Peugeot, pulskih registracijskih oznaka,  te druga oko 6,25 sati kada je došlo do pada motocikla BMW kojim je upravljao 46-godišnji slovenski državljanin.

Treća prometna nesreća se dogodila oko 6,40 sati  kada je 38-godišnjak s područja Poreča izgubio nadzor nad automobilom BMW, pulskih registracijskih oznaka.

 U nesrećama na sreću nije bilo ozlijeđenih osoba, a li je nastala materijalna šteta.

 Protiv vozača autobusa se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica