Tučnjava u ugostiteljskom objektu

Slika PU_I/arena i policija.jpg

Jučer je u gostiteljskom objektu u Širolinoj ulici u Puli došlo do tučnjave trojice muškaraca, a sukob se kasnije nastavio i u Banovčevoj ulici.

Foto: PU istarska

Jučer je u gostiteljskom objektu u Širolinoj ulici u Puli došlo do tučnjave trojice muškaraca, a sukob se kasnije nastavio i u Banovčevoj ulici.

Provedenim policijskim izvidima utvrđeno je kako su se jučer oko 19,30 sati ispred ugostiteljskog objekta nalazili  22-godišnjak i 21-godišnjak iz Pule. U jednom trenutku je pored njih prošao 21-godišnjak iz Pule, koji se dvojcu kratko obratio, a potom ušao u objekt. Stariji mladić ušao je za njim te je uskoro izbio fizički sukob, u kojem je 21-godišnjak udario 22-godišnjaka biljarskim štapom. U međusobno razmjenjivanje udaraca ubrzo se umiješao i drugi 21-godišnjak. Sukob mladića pokušala je zaustaviti i 38-godišnja vlasnica ugostiteljskog objekta, no 21-godišnji Puljanin odgurnuo ju je i pobjegao.

No, ni tu nije bio kraj sukobljavanju trojice mladića. Nešto kasnije, 22-godišnjak i 21-godišnjak stigli su u Banovčevu ulicu, a za njima je stigao i drugi 21-godišnjak, koji im je ponovno počeo upućivati pogrdne riječi i izazivati ih na tučnjavu. Ubrzo je na mjesto događaja pristigla i policija, a prilikom postupanja policijskih službenika 22-godišnji Puljanin nastavio je s drskim ponašanjem, na način da je vrijeđao i omalovažavao policajce. Budući se mladić nije smirio ni nakon upozorenja policijskih službenika, uhićen je i priveden u prostorije policijske postaje. Protiv njega i 21-godišnjaka koji je izazvao sukob slijedi podnošenje optužnog prijedloga radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a kako drugi 21-godišnjaka nije zatečen na mjestu događaja, policijski službenici poduzimaju mjere u cilju njegovog pronalaska.



Stranica