U Labinu teško ozlijeđena pješakinja

Slika PU_I//vijesti/policija-natpis na autu.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 4. siječnja 2014. godine oko 08,55 sati u ulici Zelenice u Labinu jedna je osoba teže ozlijeđena.  

 

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 4. siječnja 2014. godine oko 08,55 sati u  ulici Zelenice u Labinu jedna je osoba teško ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada 50-godišnjak iz Labina upravljao osobnim automobilom Opel Astra, talijanskih nacionalnih registracijskih oznake i kretao se kolnikom ulice Zelenice. Dolaskom na obilježeni pješački prijelaz zbog neprilagođene brzine nije uspio zaustaviti vozilo kako bi propustio 76-godišnjakinju iz Labina koja je započela prelaziti kolnik. Prednjim dijelom vozila udario je u pješakinju uslijed čega je ona pala na poklopac motora i vjetrobransko staklo a potom na kolnik. Žena je prevezena u KBC Rijeka  gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

Radi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv 50-godišnjeg vozača podnosi se kaznena prijava.



Stranica