U Lindaru ukraden motocikl, a u Poreču moped

Slika /2018/policija šuškavac.jpg

Policija traga za počiniteljima i ukradenim vozilima

Foto: Ilustracija

Pazinska policija je zaprimila prijavu krađe motocikla. Naime, nepoznati počinitelj je između 1. i 3. travnja iz otvorene natkrivene garaže u dvorištu kuće na području Lindara otuđio motocikl marke Honda 600f, pulske registracijske oznake u vlasništvu 41-godišnjakinje, a također je otuđio i razni alat, čime je vlasnici nanio štetu od nekoliko tisuća eura.

Porečka policija je pak zaprimila prijavu o krađi mopeda. Nepoznati počinitelj je u noći sa 2. na 3. travnja iz otključane zgrade u ulici Massa Lombarda u Poreču, otuđio moped Tomos, pulske registracijske oznake, u vlasništvu 66-godišnjaka te ga time oštetio za više stotina eura.

Policijski službenici tragaju za počiniteljima i ukradenim vozilima. Kako bi se spriječili ovakvi događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane da prije napuštanja vozila poduzmu mjere kojima će zaštiti svoje vozilo od krađe. U slučaju da ipak postanete žrtvom krađe, odmah o tome obavijestite policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli što prije započeti tragati za ukradenim vozilom.

Priopćenja