U Puli ukradena dva vozila, oba sudjelovala u nesrećama

Slika /2018/policijski auto mračna.JPG

Policijski službenici utvrđuju okolnosti obje krađe vozila te provode kriminalističko istraživanje nad osobama koje su se udaljile nakon nesreće na pulskoj rivi

Foto: Ilustracija

Na području Pule jučer su otuđena dva automobila te su oba pronađena, nakon što su sudjelovala u nesrećama.

Oko 15.20 sati policija je zaprimila dojavu da je automobil Golf srušio stablo i zid u dvorištu kuće u Labinskoj ulici, nakon čega je vozač pješice napustio mjesto događaja. Materijalna šteta, koja je nastala 55-godišnjem vlasniku kuće, procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici utvrdili su kako je Golf ranije u danu otuđen u Industrijskoj ulici te da je 56-godišnji vlasnik vozilo odjavio, a da je nepoznati počinitelj na automobil postavio nepripadajuće registracijske oznake i stavio ga u pogon.

Drugo vozilo otuđeno je u poslijepodnevnim satima u Koparskoj ulici. Riječ je automobilu Toyota, pulske registracijske oznake, 59-godišnjeg vlasnika. Vozilo je pronađeno na pulskoj rivi oko 18.20 sati, nakon što je vozač počinio nekoliko prometnih prekršaja i udario u stablo, a potom je napustio automobil zajedno s još dvije osobe.

Policijski službenici zadržali su na mjestu događaja jednog maloljetnika, a tijekom noći pronađene su i druge dvije maloljetne osobe. Policijski službenici će danas nad njima provesti kriminalističko istraživanje.
 

Stranica