Udarila vozilom u pješaka, a potom pobjegla s mjesta nesreće

Slika /2018/prometna policija10.JPG

Policija je pronašla vozačicu koja je udarila u pješaka, a potom napustila mjesto nesreće, bez da je ozlijeđenom pružila pomoć

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 1. svibnja oko 17.30 sati u mjestu Marceljani na području Labina, teže je ozlijeđen 67-godišnji muškarac.

Nesreća se dogodila kada je 19-godišnja vozačica upravljala automobilom Renault, pulske registarske oznake, kolnikom nerazvrstane ceste kroz naselje Marceljani. Izlaskom iz blagog zavoja, vozačica  se kretala preblizu desnom rubu kolnika te je udarila u 67-godišnjeg muškarca koji je izašao iz dvorišta. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću, 19-godišnjakinja se udaljila s mjesta događaja, bez da je ozlijeđenom pružila pomoć i obavijestila policiju o nesreći. Policijski službenici pronašli su napušteno vozilo nedaleko mjesta prometne nesreće, a dva sata nakon nesreće pronašli su i vozačicu, kod koje je obavljenim alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 1.21 promila.

Zbog zadobivenih ozljeda, muškarac je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen te se protiv vozačice podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kaznena djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći.

 

Stranica