Uhićeni kradljivci

Slika PU_I/uhicenik02.jpg

Porečka je policija, 21. srpnja oko 21,15 sati u autokampu u Funtani uhitila 28-godišnjaka iz Dubrovnika i 40-godišnjeg srbijanskog državljanina zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela krađe. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su muškarci prije zatjecanja, u popodnevnim satima ušli u šator 56-godišnjeg nizozemskog državljanina u kojem su porazbacali stvari, a nisu ništa otuđili. Obojica su uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela krađe 22. srpnja oko 20,30 sati privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

 Foto: Ilustracija 

Porečka je policija, 21. srpnja oko 21,15 sati  u Funtani uhitila 28-godišnjaka iz Dubrovnika i 40-godišnjeg srbijanskog državljanina zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su muškarci neposredno  prije zatjecanja, u popodnevnim satima u autokampu u Funtani ušli u šator u vlasništvu 56-godišnjeg nizozemskog državljanina  iz kojeg  nisu ništa otuđili već su u unutrašnjosti porazbacali stvari.

Obojica su uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela krađe 22. srpnja oko 20,30 sati privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.
 



Stranica