Uhićeni nakon provale

Slika PU_I/policija i arena.jpg

U nedjelju, 4. ožujka oko 20,50 sati u Ulici Trg Nimfeja u Puli, pulska je policija uhitila dvojicu 22-godišnjaka iz Pule i jednog iz Slavonskog broda zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da su mladići,

Foto: Ilustracija  

U nedjelju, 4. ožujka oko 20.50 sati u Ulici Trg Nimfeja u Puli, pulska je policija uhitila dvojicu 22-godišnjaka iz Pule i jednog iz Slavonskog Broda zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da su mladići, neposredno prije njihova uhićenja provalili u trgovinu u Scalierovoj ulici, na način da su razbili staklo na ulaznim vratima, a potom iz unutrašnjosti otuđili veću količinu cigareta raznih marki i bezalkoholnih pića, oštetivši pritom tvrtku iz Pule za zasad neutvrđen iznos novca.

 Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv trojice 22-godišnjaka  slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom državnom odvjetništvu za mladež redovnim putem.



Stranica