Ukrao tri vozila u Puli

Slika PU_I/krada_iz_auta.jpg

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom s otoka Ugljana te je utvrdila osnovanu sumnju da je počinio tri kaznena djela krađe.

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom s otoka Ugljana te je utvrdila osnovanu sumnju da je počinio tri kaznena djela krađe.

Istraživanjem je utvrđeno kako je muškarac u vremenu od 12. do 14. siječnja na pulskom području otuđio tri osobna vozila. U Vitezovićevoj ulici je otuđio Fiat Uno, vlasništvo 25-godišnjaka iz Pule, oštetivši ga time za oko 10 tisuća kuna. Automobil iste marke i modela, koji je bio parkiran u Valturskoj ulici,  muškarac je otuđio i od 39-godišnje Puljanke te je oštetio za oko 4 tisuće kuna. Treće vozilo, ponovno Fiat Uno, pulskih registarskih oznaka, 54-godišnjak je otuđio s parkirališta trgovačkog centra u Industrijskoj ulici, no ukradeni automobil policijski službenici pronašli su 16. siječnja na neasfaltiranom putu u blizini Mutilske ulice u Puli te su ga vratili 44-godišnjoj vlasnici.

U svezi utvrđenog slijedi podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu u Puli.



Stranica