Vlasnik kafića prijavljen za širenje i prenošenje zaraznih bolesti

Slika /2020/covid virus.jpg

Policijski službenici prijavili su vlasnika kafića koji je radio suprotno odredbama za sprječavanje širenja bolesti Covid-19

Foto: Ilustracija

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 36-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo širenje i prenošenje zaraznih bolesti.

Nakon što je policija 21. studenoga zaprimila dojavu 41-godišnjaka da je oko 3 sata napadnut u ugostiteljskom objektu u Funtani, policijski službenici proveli su izvide i utvrdili da je ugostiteljski objekt radio suprotno tada važećoj Odluci o privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga. Radi sumnje da je počinio kazneno djelo, protiv 36-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Radi narušavanja javnog reda i mira, odnosno počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu protiv 48-godišnjaka i 41-godišnjaka koji su se sukobili u ugostiteljskom objektu.
 

Stranica