Vozili bez vozačke dozvole

Slika /1policija natpis.jpg

Policija je na području Pule i okolice tijekom jučerašnjeg dana zaustavila trojicu muškaraca koji su upravljali vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita

Foto: Ilustracija

Oko 2 sata policijski službenici su u Ulici Munida u Medulinu zaustavili Golf, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 30-godišnjak bez položenog vozačkog ispita, a oko 18.30 sati na Ulici prekomorskih brigada u Puli zaustavili su Ford, pulske registarske oznake, kojim je također bez položenog vozačkog ispita upravljao 32-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Osim što je vozio prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, muškarac je i prekoračio brzinu kretanja te je vozio 86 km/h na dijelu ceste, gdje je brzina ograničena na 70 km/h. Protiv obojice muškaraca pokreće se prekršajni postupak radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U večernjim satima, oko 23.45 sati, policijski službenici su kod raskrižja Rizzijeve i Keršovanijeve ulice u Puli zaustavili Golf, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 42-godišnjak. Provjerama je utvrđeno da i on upravlja vozilom bez položenog vozačkog ispita, da je prometna dozvola za vozilo istekla, a obavljanim testiranjem kod muškaraca je utvrđena prisutnost droge u organizmu te je uhićen i privest će se na nadležni sud radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 



Stranica