Vozili pod zabranom pa dobili kazne zatvora

Slika /2018/prometna policija4.JPG

Prometna je policija zaustavila dvojicu vozača koji su vozili za vrijeme zabrane te im je sud odradio zadržavanje u zatvoru

Foto: Ilustracija

Djelatnici Postaje prometne policije Pula-Pola su u subotu, 10. listopada, zaustavili dvojicu državljana Bosne i Hercegovine koji su upravljali automobilima za vrijeme izrečene zabrane korištenja strane vozačke dozvole. Oko 7.20 sati su na Trgu na Mostu zaustavili Ford, slavonskobrodske registarske oznake, kojim je upravljao 49-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, dok su oko 19.20 sati u Krležinoj ulici zaustavili Audi, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Policijski službenici su uhitili oba vozača te su protiv njih podnijeli optužne prijedloge nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Rješenjem suda 49-godišnjaku je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od pet dana, dok je 27-godišnjaku određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od deset dana, s obzirom da je i  odbio testiranje na prisutnost droge u organizmu.
 
 

Stranica