Zatečen s drogom

Slika PU_I/droga marihuana u vrećici.JPG

Pazinska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnovanu sumnju da je 28-godišnjak s područja Buzeta počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnje i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

Foto: Ilustracija

Pazinska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnovanu sumnju da je 28-godišnjak s područja Buzeta počinio kaznena djela  neovlaštena proizvodnje i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

Policijski službenici su 18. prosinca oko 22 sata, na raskrižju Kičer na cesti Pazin-Poreč, kontrolirali automobil VW Passat, pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji mladić. Prilikom pregleda mladića i vozila, pronađeno je više paketića marihuane ukupne težine oko 16 grama te oko 18 grama žućkaste krute materije, za koju je preliminarnim testiranjem dobivena pozitivna reakcija na amfetamin. Također je utvrđeno da je 28-godišnjak, tog  istog dana oko 17 sati, izradio ručno motanu cigaretu tzv. joint te ju je konzumirao zajedno s 27-godišnji poznanikom. Zbog sumnje da je počinio navedena kaznena djela, 28-godišnjak je jučer u večernjim satima predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske.



Stranica