Zatečen s ukradenim mopedom

Slika PU_I/arena i policajac na motoru7.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom s područja Jastrebarskog, policija je utvrdila osnove sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem  nad 18-godišnjakom s područja Jastrebarskog, policija je  utvrdila osnove sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.

Naime, djelatnici Postaje prometne policije Pula su jučer 25. travnja oko 3,45 sati u Istarskoj ulici  u Puli, u kontroli prometa zatekli 18-godišnjaka dok je upravljao mopedom Baotian, karlovačkih registracijskih oznaka, iz smjera Ulice Giardini prema Ulici Dubrovačke Bratovštine.

Kako je provedenim nadzorom utvrđeno da mopedom upravlja prije stjecanja na upravljanje, mladić je uhićen i smješten u prostorije policijske postaje.

Daljnjim postupanjem utvrđeno je da moped potječe od kaznenog djela, odnosno da ga je prije zatjecanja, otuđio 56-godišnjakinji iz Karlovca u Ulici Stoja u Puli.

Po dovršetku krimininalisitčkog istraživanja,  protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi odgovarajuća prijava, a zbog počinjenog prometnog prekršaja se nadležnom prekršajnom sudu podnosi optužni prijedlog.



Stranica