Zatečen u krađi

Slika PU_I/auto_policija.jpg

Porečka je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakom iz Poreča utvrdila osnovanu sumnju da je počinio pet kaznenih djela i to tri kaznena djela teške krađe i dvije krađe.

Foto: Ilustracija

Porečka je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakom iz Poreča utvrdila  osnovanu sumnju da je počinio pet kaznenih djela i to  tri kaznena djela teške krađe i dvije  krađe.

Naime, u  suradnji  sa zaštitarskom tvrtkom iz Poreča, u večernjim satima 19. veljače policijski službenici su u turističkom naselju u Poreču  zatekli  u krađi 31-godišnjaka   s područja Poreča. On  je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je prije zatjecanja,  kroz otvorena balkonska vrata ušao u hotelsku sobu i iz novčanika dvojici austrijskih državljana ukrao novac oštetivši ih za oko 1700 kuna. Također je utvrđeno  da je na isti način  u mjesecu listopadu i studenom prošle godine u istom turističkom naselju počinio još četiri krađe novca iz hotelskih soba čime je oštetio četiri strana  državljana i dvije hrvatske državljanke za dvadesetak tisuća kuna.

 Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 31-godišnjak je jučer oko 18 sati priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica