Zatečeni u krađi stvari s plaže

Slika PU_I/kamenjak.PNG

Foto: Ilustracija

Porečka je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnove sumnje da su 44-godišnjak iz Čepina i 27-godišnjak iz Višnjevca počinili kazneno djelo krađe.

Naime, nakon što je u subotu oko 15,15 sati policija dobila dojavu da su dvije osobe zatečene u krađi stvari s gradske plaže u Poreču, policijski službenici uputili su se prema mjestu događaja. Državljani Italije uspjeli su zadržati 27-godišnjaka do dolaska policije, no drugi muškarac je pobjegao, ali policijski službenici pronašli su ga slijedećeg jutra u Ulici Vladimira Gortana. Istraživanjem je utvrđeno kako su muškarci iskoristili vrijeme dok je 61-godišnja državljanka Italije bila u moru te su joj otuđili ruksak s mobitelom, fotoaparatom, novčanikom i drugim osobnim stvarima, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 27-godišnjak je jučeru večernjim satimapredan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, a policijski službenici 44-godišnjaka će prepratiti tijekom današnjeg dana.



Stranica