Završio u zatvoru zbog prometnih prekršaja

Slika PU_I/arena i stop policija.jpg

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, osumnjičeni je priveden na prekršajni sud, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana

Foto: Ilustracija  

Policijski službenici Postaje prometne policije Pula-Pola su 19. rujna oko 02.30 sati, u Stiglichevoj ulici u Puli, zaustavili automobil Peugeot 206 pulske registarske oznake, kojim je upravljao 29-godišnjak, a koji je prethodno, raskrižju Dubrovačke bratovštine i Rakovčeve ulice, skrenuo u zabranjeni smjer i nastavio se kretati Rakovčevom ulicom u smjeru Stiglicheve ulice. Muškarac je bio pod vidnim utjecajem alkohola, no odbio je alkotestiranje, a kada mu je priopćeno da je uhićen, počeo je  vrijeđati i omalovažavati policijske službenike. Potom je počeo bježati s mjesta događaja, ali policijski službenici su ga ubrzo sustigli i primijenili nad njim sredstva prisile. Prilikom privođenja u policijsku postaju, 29-godišnjak je prijetio smrću jednom policijskom službeniku i članovima njegove obitelji.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, osumnjičeni je priveden na prekršajni sud, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana. Po izlasku iz zatvora, policijski službenici će nad njim provesti kriminalističko istraživanje radi sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.



Stranica