Zbog drskog ponašanja završio u zatvoru

Slika PU_I/uhicenik02.jpg

Radi narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način, 27-godišnjem je Puljaninu određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 8 dana.

Foto: Ilustracija

Radi narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način, 27-godišnjem je Puljaninu određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 8 dana.

Postupajući po dojavi građana o tučnjavi u ugostiteljskom objektu u Ulici Porta Stovagnana u Puli, policija je utvrdila kako je u petak oko 19,45 sati u ugostiteljski objekt, u vidno alkoholiziranom stanju, došao 27-godišnji Puljanin. Mladić je prvo pristupio stolu za kojim su sjedile dvije djevojke te ih je počeo vrijeđati, a ubrzo je neprimjereno ponašanje nastavio guranjem stola. Kada  mu je pristupio 60-godišnji konobar i upozorio ga na ponašanje, Puljanin je prevrnuo stol, bacio stolicu prema konobaru i nastavio s galamom i vrijeđanjem. Budući ga nije mogao smiriti, konobar je pozvao 50-godišnjeg vlasnika, no mladić je nastavio s protupravnim ponašanjem. Vikao je i vrijeđao prisutne, bacao stolice po objektu, a u jednom je trenutku i udario 50-godišnjeg vlasnika, koji ga je tada uhvatio i zadržao do dolaska policije.

Policijski službenici uhitili su nasilnog  27-godišnjaka, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je kako je bio pod utjecajem alkohola od 2,68 g/kg. Protiv Puljanina je podnesen optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a rješenjem Prekršajnog suda određeno mu je zadržavanje u zatvoru u trajanju od 8 dana.



Stranica