U prometnoj nesreći poginule dvije osobe

Dana 04.07. u 23,05 sati na četverokrakom raskrižju ŽC5002 i Istarske ulice u Taru, došlo je do prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale dvije osobe.

Dana 04.07. u 23.05 sati na četverokrakom raskrižju odnosno ŽC5002 i Istarske ulice u Taru, došlo je do prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale dvije osobe.
Talijanski državljanin  F. G. (36), upravljao je motociklom marke "Suzuki GSR 600", talijanske registarske oznake, a na motociklu se u svojstvu putnika nalazila talijanska državljanka D.D. (33), te se kretao kolnikom Istarske ulice. Dolaskom neposredno prije raskrižja sa ŽC5002, isti je poradi neprilagođene brzine kretanja motocikla stanju i uvjetima na kolniku izgubio nadzor nad upravljačem i motociklom, te je tom prilikom došlo do pada motocikla sa vozačem i putnicom na desnu bočnu stranu na kolnik, te su kližući po kolniku ušli u raskrižje gdje su motociklom udarili u zadnji desni dio osobnog automobila marke "Škoda Octavia", pulske registarske oznake, kojim je upravljala N.A. (37), a koja se kretala kolnikom ŽC5002 i na raskrižju zadržavala smjer kretanja. 

U prometnoj nesreći smrtno su stradali vozač motocikla, te putnica na motociklu. Vozačica OA „Škoda Octavia“ N.A. nije zadobila ozljede.

Za vrijeme vršenja očevida u vremenu od 23.30 do 02.30 sati dio ŽC 5002 bio je zatvoren za sav promet, te se promet odvijao obilaznim pravcem preko Kaštelira.                                                           

  

 


Stranica