Tri osobe ozlijeđene u prometnim nesrećama na području Rovinja

U nedjelju, 2. kolovoza u 2.30 sati na cesti Rovinj – Bale dogodila se prometna nesreća od čije je posljedice 26-godišnjak iz Rovinja zadobio teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak iz Bala upravljajući osobnim automobilom marke Škoda, pulskih reg.oznaka, iz smjera Rovinja prema Balama, neoprezno pretjecao teretni automobil i pritom prednjim dijelom automobila udario u prednji dio motocikla kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnjak iz Rovinja

U nedjelju, 2. kolovoza u 2.30 sati na cesti Rovinj – Bale dogodila se prometna nesreća od čije je posljedice 26-godišnjak iz Rovinja zadobio teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak iz Bala upravljajući osobnim automobilom marke Škoda, pulskih reg.oznaka, iz smjera  Rovinja prema Balama, neoprezno pretjecao teretni automobil i pritom prednjim dijelom automobila udario u prednji dio motocikla marke Derby kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnjak iz Rovinja. U prometnoj nesreći 26-godišnjak je zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Pula.  Nakon nesreće, 22-godišnjak se udaljio s mjesta nesreće, te je u 3,20 pronađen, uhićen i nad njim provedena kriminalistička obrada kojom je  utvrđeno da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće i nepružanje pomoći osobi koja je teško tjelesno ozljeđena u prometnoj nesreći.
 

Istog dana u  6 sati, na cesti Rovinjsko selo - Rovinj, dogodila se prometna nesreća od čije je posljedice teške ozljede zadobio 33-godišnjak iz Kanfanara. Nesreća se dogodila  kada je  upravljajući osobnim automobilom marke citroen, pulskih reg. oznaka zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom,  udario u zemljani nasip i pao na kolnik. 33-godišnjak je zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju  u Općoj bolnici Pula.

 

U 13 sati, na cesti prema  autokampu Polari u Rovinju, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 56-godišnja talijanska državljanka zadobila teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 56-godišnja talijanska državljanka  izgubila nadzor nad biciklom  i pala na kolnik. Talijanska je državljanka  nakon pružene medicinske pomoći u pulskoj općoj bolnici puštena je na kućnu njegu.



Stranica