Uspješno provedena akcija "Policija i građani voze zajedno"

Slika PU_I/vijesti/2010/04/gradjani1w.jpg

Cilj prometne akcije je smanjiti najteže posljedice prometne nesreće u kojima sudjeluju vozači motocikla i mopeda. Na poziciji su bile izložene i fotografije mjesta događanja teških prometnih nesreća. U akciji su učestvovali i članovi moto klubova te instruktori u auto školama Auto Sl-91 i Pino, te se zajedno vozačima motocikla i mopeda ukazivalo na poželjno ponašanje u prometu. Po završetku akcije svi sudionici su se zajedno provozali motociklima i mopedima ulicama grada Pule.

Foto: Ilustracija
U nedjelju, 11. travnja od 10 do 13 sati  u Puli na Trgu Portarata, djelatnici   Postaja prometne policije Pula održali su prometno preventivnu akciju „Policija i građani voze zajedno“ čiji je cilj smanjenje najtežih posljedica prometnih nesreća u kojima sudjeluju vozači motocikla i mopeda. Pritom se  razgovaralo
i družilo s građanima poradi razvijanja međusobne suradnje, odnosno  poticanja na dosljedno poštivanje prometnih pravila, propisa i  prometne kulture. Poseban naglasak je istaknut na vozače motocikla i mopeda kao jedne od najranjivijih sudionika u prometu.  Oni su  upoznati s greškama sudionika u prometu uslijed kojih dolazi do prometnih nesreća i posljedica.   Na poziciji su bile izložene i fotografije mjesta događanja teških prometnih nesreća. U akciji su sudjelovali i članovi moto klubova te instruktori u auto školama Auto Sl-91 i Pino, te se zajedno vozačima motocikla i mopeda ukazivalo na poželjno ponašanje u prometu.

         Po završetku akcije  svi sudionici su se  zajedno  provozali motociklima i mopedima ulicama grada Pule.


Stranica