Još bolja suradnja PU istarske i udruga

Slika /PU_I/vijesti/2010/udrugew.jpg

Na inicijativu načelnika Policijske uprave istarske g. Mladena Blaškovića, danas sa početkom u 8 sati, održan je sastanak sa predsjednicima i predstavnicima svih udruga koji djeluju pri policijskoj upravi.

Foto: PU istarska
Na inicijativu načelnika Policijske uprave istarske g. Mladena Blaškovića, danas sa početkom u 8 sati, održan je  sastanak sa predsjednicima i predstavnicima svih udruga koji djeluju pri policijskoj upravi.Pored načelnika g. Blaškovića ispred Policijske uprave sastanku je bio nazočan i Zamjenik načelnika g. Božo Kirin.
U uvodnom izlaganju, nakon zahvale što su se odazvali pozivu, načelnik je dosadašnju suradnju sa udrugama ocijenio dobrom te pozvao sve predstavnika udruga na unapređenje suradnje u narednom periodu.

Nastavno su  svoje udruge, njihove aktivnosti, ciljeve, članstvo i planove za naredno razdoblje, predstavili predstavnici udruga koji su nazočili sastanku i to:
  1. Udruga umirovljenika Istre, g.Peruško,
  2. Udruga umirovljenika podružnica Pula,g.Božinović,
  3. Udruga regionalnog kluba „IPA“ Istra, g.Debelić,
  4. Strukovna udruga kriminalist, g. Benčić,
  5. Udruga policije „Sveti Mihovil“, g.Vrančić,
  6. Udruga  Hrvatskih branitelja i dragovoljaca domovinskog rata pripadnika MUP-a, g.Blažević,
  7. Udruga specijalne jedinice policije „BAK“ Istra, g.Buić i g.Brunjak,
  8. Udruga motorista, Blue Knights, g.Marić.
      

U završnom obraćanju g. Blašković je istaknuo kako je nemjerljiv entuzijazam u radu svih predstavnika udruga i da im na tome osobno zahvaljuje. Svaka od udruga na poseban način promiče dignitet policijskog posla i u javnosti nastoji stvoriti percepciju o teškom i nadasve časnom pozivu.
Potom je iznio više prijedloga koji bi bili od značaja za poboljšanje suradnje u predstojećem razdoblju a koje su naišle na odobravanje kod svih nazočnih.
Posebno je istaknuta otvorenost za svaki oblik suradnje i pomoć kod rješavanja svih problema s kojima se u radu susreću udruge.
Prostorija u kojoj je održan sastanak simbolično je od načelnika g.Blaškovića dana na korištenje i svim udrugama  u prigodama organizacije različitih aktivnosti.



Stranica