U Valbandonu održan kolegij ministra unutarnjih poslova

Slika PU_I/vijesti/2010/04/kolegij-ministra.jpg

Danas, 27. svibnja s početkom u 9,30 sati održan je kolegij ministra unutarnjih poslova g. Tomislava Karamarka. Na kolegiju je bio nazočan glavni ravnatelj policije g. Oliver Grbić i njegov zamjenik g. Dražen Vitez sa suradnicima te načelnici dvadeset policijskih uprava. Teme kolegija bile su nogometni huliganizam i postupanje policije, aktivnosti povodom turističke sezone, obiteljsko nasilje i protokol o postupanju policije, projekt «Nove policijske odore», te strategija odnosa s javnošću i problem estradizacije rada policije. Zaključno ministar unutarnjih poslova istaknuo je važnost profesionalnog hrabrenja i motiviranja policije na terenu.


Foto
: PU istarska 

Danas, 27. svibnja  s početkom u 9,30 sati u Valbandonu  održan je kolegij ministra unutarnjih poslova g. Tomislava Karamarka.

 

Na kolegiju je bio nazočan glavni ravnatelj policije g. Oliver Grbić i njegov zamjenik g. Dražen Vitez  sa  suradnicima te načelnici dvadeset policijskih uprava.

 

Teme kolegija bile su nogometni huliganizam i postupanje policije, aktivnosti povodom turističke sezone 2010., obiteljsko nasilje i protokol o postupanju policije, projekt «Nove policijske odore», te strategija odnosa s javnošću i problem estradizacije rada policije.

 

 Zaključno ministar unutarnjih poslova g. Tomislav Karamarko  istaknuo je važnost profesionalnog hrabrenja i motiviranja policije na terenu.



Stranica