Rezultati akcije "Nadzor i kontrola vozača pod utjecajem droga"

Slika PU_I/vijesti/2010/04/uređaj-za-drogu.jpg

Sukladno najav, jučer, 27. svibnja provedena je akcija "Nadzor i kontrola vozača pod utjecajem alkohola" koja je pokazala da sudionici u prometu i dalje upravljaju vozilima pod utjecajem droge, unatoč upozorenjima i najavama o provedbi iste.


Foto
: PU istarska

Sukladno najavi, jučer, 27. svibnja  provedena je akcija "Nadzor i kontrola vozača pod utjecajem droga" koja je pokazala da sudionici u prometu i dalje upravljaju vozilima pod utjecajem droge, unatoč upozorenjima i najavama o provedbi iste.

Tijekom akcije  27. svibnja  na području Postaje  prometne policije Pula kontrolirano je 67 vozila i vozača, testirano je 14 vozača na opojne droge, od toga kod 10 vozača utvrđena je pozitivna reakcija na droge.

Ponovno apeliramo na vozače da ne upravljaju vozilima pod utjecajem opojnih droga, poradi činjenice da je u prva četiri mjeseca na području PU istarske, odnosno na  na području Postaje prometne policije Pula evidentirano je sedam prometnih nesreća  u kojima su vozači bili pod utjecajem droge, od toga tri prometne nesreće s povrijeđenim osobama  u kojima je jedna  osoba zadobila teške , dok su četiri  osobe zadobile lakše ozljede..



Stranica