Događaj na GP Plovaniji

Današnjeg dana, 10. lipnja oko 9,30 sati granična je policija evidentirala da su gospodin J.J.(1950) s traktorom koji je na sebi imao priključak za obavljanje manjih radova i g. A.Š.,(1954) obojica državljani Republike Slovenije, pristupili makadamskim putem od kuće J.J. do rampe koja je tu postavljena, s namjerom izvođenja radova na uklanjanju betonskih rubnika. S tim u svezi hrvatska granična policija poduzima odgovarajuće preventivne mjere i aktivnosti u cilju osiguranja nepovredivosti graničnog prijelaza Plovanija i primjene pravnih propisa RH.

Današnjeg dana, 10. lipnja  oko 9,30 sati granična je policija evidentirala da su  gospodin J.J.(1950) s traktorom koji je na sebi imao priključak za obavljanje manjih radova i g. A.Š.,(1954) obojica državljani Republike Slovenije, pristupili makadamskim putem od kuće J.J. do rampe koja je tu postavljena,  s namjerom izvođenja radova na uklanjanju betonskih rubnika.

S tim u svezi hrvatska granična policija poduzima odgovarajuće preventivne mjere i aktivnosti u cilju  osiguranja nepovredivosti graničnog prijelaza Plovanija i primjene pravnih propisa RH.
 
 

 


Stranica