Priveden zbog prouzročenja smrti iz nehaja

Slika PU_I/vijesti/2010/04/policajac01.jpg

Pazinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom iz Pazina utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo prouzročenje smrti iz nehaja na štetu 52-godišnjeg V.R. iz Pazina, te je 30. lipnja u 14.20 sati priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.


Foto
: Ilustracija
Pazinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom  iz Pazina utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo prouzročenje smrti iz nehaja na štetu 52-godišnjeg V.R. iz Pazina, te je 30. lipnja u 14.20 sati priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli. Osnovano se sumnja da su  on i 52-godišnjak, dana 26. lipnja oko 19.40 sati u ulici Stari trg u Pazinu, narušavali javni red i mir na način da su se najprije verbalno, a zatim i fizički sukobili pri čemu je 52-godišnjak zadobio ozljede glave, te mu je liječnička pomoć pružena    u DZ Pazin.

Naime, 28. lipnja u 14 sati dojavljeno je da se u stanu u ulici Vincenta od Kastva u Pazinu  nalazi   tijelo 52-godišnjaka u besvjesnom stanju koje je  prevezeno u OB Pulu gdje je u 16.30 sati preminuo. Tijelo preminulog  prevezeno  je na Odjel patologije radi obdukcije i utvrđivanja točnog uzroka smrti.  Kriminalističko istraživanje se nastavlja.



Stranica