Najava akcije "Sigurnost na moru"

Slika PU_I/vijesti/Zodiac-ppp pula.jpg

Djelatnici pomorske policije PU Istarske planiraju u nedjelju, 11. srpnja od 13 do 20 sati provođenje akcije „SIGURNOST NA MORU“ u cilju sprječavanja glisiranja i zaštite kupača. Akcija će se provoditi na području pomorskog akvatorija Pule, Medulina i Rovinja, kada se očekuju pojačane aktivnosti na moru plovila i kupača. Planira se provođenje ciljane službe morem s primarnim zadaćama sankcioniranja počinitelja prekršaja glisiranja na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale kao i sankcioniranja plivača koji se udaljavaju više od 100 metara od obale.

Foto: PU istarska

Djelatnici pomorske policije PU Istarske planiraju u nedjelju, 11. srpnja  od 13 do 20  sati provođenje akcije „SIGURNOST NA MORU“ u cilju sprječavanja glisiranja i zaštite kupača.
 

Akcija će se provoditi  na području pomorskog akvatorija Pule, Medulina i Rovinja, kada se očekuju pojačane aktivnosti na moru plovila i kupača.   Planira se provođenje ciljane službe morem s primarnim zadaćama sankcioniranja počinitelja prekršaja glisiranja na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale  kao i sankcioniranja plivača koji se udaljavaju više od 100 metara od obale.



Stranica