Nestanak osobe

Slika PU_I/Radmila.jpg

Jučer, 21. srpnja u 12 sati prijavljen je nestanak 33-godišnje Radmile Dimitrijević iz Medulina koja se dana, 20. srpnja udaljila iz kuće u Medulinu. Opis osobe: visina 170 cm, jače tjelesne građe, kratke smeđe kose i smeđih očiju, ovalnog lica i šireg nosa, obučena u bijelu majicu i bijeli šeširić. Od prijave nestanka policija poduzima intenzivne mjere traganja za nestalom osobom . Također, moli se i pomoć građana ukoliko imaju ikakvih saznanja o osobi i ukoliko su je vidjeli da se obrate na broj 192 ili da dođu u najbližu policijsku postaju.

Foto: PU istarska
Jučer, 21. srpnja u 12 sati prijavljen je nestanak 33-godišnje Radmile Dimitrijević  iz Medulina koja se dana,  20. srpnja udaljila iz kuće u Medulinu.

 
Osobni opis:  visina 170 cm, jače tjelesne građe, kratke smeđe kose i smeđih očiju, ovalnog lica i šireg nosa, obučena u bijelu majicu i bijeli šeširić.
 

Od prijave nestanka policija poduzima intenzivne mjere traganja za nestalom osobom .

 

Također,  moli se i  pomoć građana ukoliko imaju ikakvih saznanja o osobi i ukoliko su je vidjeli da se obrate na broj 192 ili da dođu u najbližu policijsku postaju.

 


Stranica