U tri prometne nesreće pet osoba zadobilo teške ozljede

Slika PU_I/vijesti/2010/04/policajac mjeri brzinuw.jpg

U petak 13. kolovoza u 8 sati na cesti Bale - Vodnjan dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške a jedna lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 49-godišnjak iz Poreča upravljajući osobnim automobilom marke Fiat Brava kolnikom državne ceste Bale – Vodnjan, prema mjestu Mednjan, u oštrom desnom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom udario u prednji dio automobila marke Peugeot 206 kojim je iz suprotnog smjera upravljala 66-godišnjakinja s područja Vodnjana. U prometnoj nesreći je 68-godišnja srbijanska državljanka, putnica iz „Peugeota“ zadobila teške, a vozač Fiat Brave lakše ozljede te protiv njega zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće slijedi podnošenje kaznene prijave.


Foto:
PU istarska

U petak 13. kolovoza u 8 sati na cesti Bale - Vodnjan dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a jedna lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 49-godišnjak iz Poreča upravljajući osobnim automobilom marke Fiat Brava, kolnikom državne ceste Bale – Vodnjan prema mjestu Mednjan, u oštrom desnom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom udario u prednji dio automobila marke Peugeot 206 kojim je iz suprotnog smjera  upravljala 66-godišnjakinja s područja Vodnjana. U prometnoj nesreći je 68-godišnja srbijanska državljanka, putnica iz  „Peugeota“ zadobila teške, a vozač "Fiat Brave" lakše ozljede te protiv njega  zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće slijedi  podnošenje kaznene prijave.

U petak, 13. kolovoza oko 9 sati na cesti Bale - Pula dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške ozljede. Nesreća se dogodila kadaje 52-godišnjakinja iz Vodnjana upravljući osobnim automobilom marke Daewoo Tico, pulskih reg. oznaka iz Pule u smjeru Bala u lijevom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad automobilom , te sletjela s kolnika na zemljanu površinu i prednjim dijelom  automobila  udarila u visoko raslinje. U prometnoj nesreći, 52-godišnjakinja je zadobila teške ozljede zbog kojih je zadržana u OB Puli.

U subotu, 14 kolovoza oko 15.30 sati na cesti Barban – Most Raša dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe zadobile teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 49-godišnjak iz Zagreba upravljajući osobnim automobilom marke Kia Pride, zagrebačkih reg. oznaka, izvan naselja Barban u dugom desnom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom automobila udario u prednji dio autobusa marke Volvo pulskih reg. oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao  46-godišnjak iz Pule. U prometnoj nesreći teške ozljede zadobili su vozač i putnici iz osobnog automobila, 49-godišnjakinja i 18-godišnjakinja iz Zagreba. U trenutku nesreće u autobusu se nalazilo 27 putnika koji nisu zadobili ozljede. Protiv  vozača Kie slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće redovnim putem.



Stranica