Privedeni zbog uzgajanja i posjedovanja droge

Slika PU_I/droga-poreč.jpg

Foto: PU istarska

Porečka je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjakom i 18-godišnjakom, obojicom iz Tara, utvrdila osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo zlouporaba opojnih droga.

Naime, oni su u petak, 27. kolovoza oko 7 sati zatečeni kako na poljoprivrednom zemljištu nedaleko Tara zalijevaju i održavaju 13 stabljika indijske konoplje. U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga automobila u kojem je pronađeno 12 sjemenki indijske konoplje.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja obojica su 27. kolovoza u 20 sati privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

Također, pazinska je policija na čvoru Lupoglav, 26. kolovoza oko 22 sata u osobnom automobilu marke Fiat Punto zatekla i uhitila 35-godišnjakinju iz Rijeke zbog posjedovanja 50,2 grama opojne droge heroina. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je navedena droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog posjedovanja i preprodaje opojne droge 35-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu oko 21 sat 27. kolovoza privedena u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

 
 


Stranica